Uncovered

DSCF6781.jpg
DSCF6781.jpg

Uncovered

from 10.00

It wasn’t until 1931 that the Free State of Prussia commissioned Heinrich Tessenow to create a memorial to the soldiers that perished during the Great War. It was at this point that the interior of the building became a form of what it is known as today. Tessenow installed dark grey stone tiles on the floor and walls, as well as opening up the roof to allow a solitary area to experience the elements. In the centre stood a granite slab with a wooden wreath upon it.

All prints will be sent Royal Mail Tracked, email updates are provided along your product’s journey. Currently, there are no refunds unless an item is faulty. If you require an item framed then please contact me with details of your selected image and size, you will receive a quote for this within two working days.

Size:
Quantity:
Add To Cart